Presentació

Benvinguts a la Web del Basquet Pallejà

Des-de aquesta pàgina juntament amb les xarxes socials que posarem a la vostra disposició volem que la participacio dels socis, jugadors i jugadores, aixi com dels pares i mares dels jugadors sigui millor.

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Benvolguts i benvolgudes,

Aprofito aquestes línies per donar-vos la benvinguda a la nova web del C.E. Bàsquet Pallejà que va entrar en funcionament fa uns dies. Tal com haureu pogut observar, a través de la web podreu tenir de manera immediata i directa totes les notícies relacionades amb el club, tota la informació referent als equips i mantenir-vos en contacte amb nosaltres. Esperem i desitgem que sigui una eina d’ús per a tots nosaltres i en puguem gaudir tots plegats.
Com podeu comprovar des del C.E. Bàsquet Pallejà estem treballant per millorar els equips tan quantitativament (aquest any tenim 17 equips federats i uns 200 jugadors/es) com qualitativament (millorant l’equip d’entrenadors/es i millorant el joc dels nostres equips). Els objectius bàsics del nostre club es basen en la formació de les persones i en la millora en la pràctica del bàsquet. Esperem que aquest any assolim els objectius proposats i que tots junts, jugadors/es, tècnics/es, pares/mares i afeccionats/es gaudim del nostre esport favorit: el bàsquet.
Per acabar, només dir que tots nosaltres ens hem de fer responsables del nostre comportament. Hem de ser un club on es juga net i esportivament. Cal tenir respecte cap a tothom i especialment als àrbitres i equips contraris.
Moltes gràcies per la vostra col•laboració i atenció. I que el bon bàsquet ens acompanyi.

Magí Bonsoms i Grau
President del C.E. Bàsquet Pallejà

Recull històric

El bàsquet a Pallejà va ser iniciat l’any 1967, ara farà 40 anys, per Salvador Sánchez i Ballester (23 Febrer 1935 – 22 Octubre 2009).
El bàsquet va anar creixent durant la dècada dels 70 tant en nombre de jugadors/es com en equips federats. En els anys 80 es va anar mantenint la bona marxa de creixement però arribada la dècada dels 90 es va patir una davallada en el nombre de jugadors/es, equips i gent que participés en la gestió.
És just remarcar en aquest punt que, gràcies a la gestió i total dedicació del nostre president actual, Magí Bonsoms, es va aconseguir mantenir el bàsquet actiu i no va desaparèixer de Pallejà.
Un fet que creiem que va significar el rellançament definitiu de la nostra entitat va ser la cessió, per part del Servei Municipal d’Esports, de la gestió esportiva i econòmica de l’escola de bàsquet al club.
Aquest fet ens fa mirar el futur amb esperança i optimisme.
Aquesta temporada, comptem amb 18 equips, el que significa que el club està format per mes de 200 jugadors/es que comprenen totes les edats de joc.

Objectius

Creiem i apostem fermament en el treball de base, un treball a llarg termini que ens permeti una millora tècnica i esportiva dels nostres jugadors/es, i per tant, també dels nostres equips.
Els objectius bàsics del nostre club es basen en:

 • La formació de les persones: la pràctica del bàsquet com un complement a la seva formació personal. Saber treballar en equip, responsabilitat, treball, disciplina…
 • La millora en la pràctica del bàsquet: hem d’anar millorant el joc dels nostres equips. Per aquest motiu posarem tots els mitjans, al nostre abast, per aconseguir-ho.

Com a objectius específics tenim:

 • Volem i impulsem la incorporació progressiva d’entrenadors/es al nostre club amb grans coneixements tècnics i experiència i prestigi en el món del bàsquet. Aquests entrenadors/es ens permetran augmentar el nivell tècnic dels nostres jugadors/es i, d’altra banda, ens ajudaran en la formació d’entrenadors/es joves que aniran sortint de la nostra mateixa entitat. Per tant, els segons entrenadors seran jugadors/es dels nostres equips que vulguin preparar-se per a ser entrenadors/es,d’aquesta forma autoalimentem el nostre club amb recursos humans propis per tal de formar el cor d’entrenadors amb origen i caràcter de la nostre vila.
 • Volem i impulsem la formació continuada de tots els nostres entrenadors/es i ho aconseguim a través de:Volem que els nostres entrenadors/es s’integrin al club entrenant, competint, fent taules i ajudant-nos en la formació dels més petits. Creiem que els èxits futurs han de ser fruit del treball del present.Volem fomentar l’esportivitat com a valor principal dels nostres jugadors/es.
  • Assistència a clínics i seminaris que organitzen el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet i l’Associació d’entrenadors.
  • Promovent l’obligatorietat en els nostres entrenadors/es de comptar amb el títol d’entrenador/a de bàsquet.
  • Becant amb ajuts econòmics els nostres entrenadors/es que augmentin el seu nivell de formació.
  • Organitzant cursos d’entrenadors/es. Cal recordar que l’estiu del 2003 varem organitzar a Pallejà el curs de monitor de bàsquet d’iniciació i l’estiu del 2005 es va realitzar el d’entrenador de primer nivell, tots dos amb un gran èxit d’assistència d’entrenadors/es del club.
 • Treballem objectius esportius i de creixement com a persones per a cadascú dels nostres equips de forma individualitzada.
 • Monitoritzem sempre totes les activitats des de les coordinacions tècniques per tal d’aconseguir arribar als objectius esportius personalitzats per a cada equip .

Junta directiva

PresidentMagí Bonsoms i Grau
Vice-PresidentJordi Pastó 
SecretariToni Puigventós
TresoreraSilvia Monge