Iddink. Nuevo patrocinador del C.E.B. Pallejà

13 mayo, 2019 Desactivado Por jpasto
Iddink. Nuevo patrocinador del C.E.B. Pallejà

Donem la benvinguda a la nostra família del Bàsquet Pallejà a Iddink.
Col·laborador amb el club per a les properes dues temporades.
Aquesta empresa es dedica a facilitar la compra i el subministrament de llibres de text, continguts digitals i materials escolars a les famílies, alumnes professors i centres educatius de Catalunya. S’encarreguem de tots els processos operacionals, des de la revisió de les llistes de llibres fina a l’activació de llicències digitals; si ho desitgen les escoles també organitzem la operativa necessària per facilitar projectes de reutilització de llibres de text, alliberant a les escoles i a les AMPAS de les tasques de cobrament, control, supervisió i logística.
A mes per al sopar de cloenda, han fet una donació de dos smartbox «M’agrada Catalunya» que sortejarem durant el sopar de cloenda de la temporada entre els assistents. Agraïm a Iddink per el seu recolzament al Bàsquet Pallejà.
Per molts anys d’èxits plegats.
Mers informació a la seva web
www.iddink.es