Noves equipacions

2 agosto, 2018 Desactivado Por jpasto
Noves equipacions

EL C.E.B. Pallejà i WALA signen un acord de collaboració per a ser el distribuidor oficial de vestuari del club.

Així mateix hem arribat a un acord per a la esponsorització de la primera, segona equipació i la samarreta d’escalfament de la mà per part de:

Wala, és una cadena de botigues d’equipament esportiu, moda i calçat del grup Unipreus. Disposa actualment de 5 establiments comercials a Catalunya. A més de la botiga en línia, www.walashop.com.

Les equipacions del club es comprarán directament al establiment del Passeig de la Zona Franca, 191, 08038 Barcelona.

El jugador te que anar a la botiga, a partir del día 4 de juiol, i tindrá el stock de tots els models amb totes les talles, per tal de que s´ho provi i pogui emportar-se tota la equipaçió.

El club està mirant de que durant un dia, a les instalacións del club, es pugui demanar les equipacions, ja que disposarem de models per a provar les talles.

La equipaçió oficial consta de:

Samarreta de joc de casa (esponsoritzada per Humbert Motors)
Samarreta de joc de fora (esponsoritzada per Furgoline)
Pantaló de joc casa i fora
Samarreta escalfament (esponsoritzada per Humbert Motors i Furgoline)
Dessuadora
Pantalons Xandall
Malles (de joc i de carrer)


El número i el nom del jugador/a es posarà en el moment de la compra, davant i darrera, i es tindrà que consensuar abans amb club/walla per tal de que no hi hagi possibles incompatibilitats..

Els dies de competició la roba oficial serà obligatòria a la pista, no estant permesa l’utilització d’equipacions de fora del club